XBody – a sokoldalú EMS trainer


Mi is az az XBody?

Az X-Body ma a legkorszerűbb izomstimulátoros edzésforma. Az EMS edzés módszer egy elektromos izomstimulációt alkalmazó tréning. Rehabilitációs célokra az EMS módszert már régóta használják. A gyógyászatban a páciens izmait passzív módon mozgatják meg az EMS segítségével. Az EMS edzés ugyanezt a technológiát felhasználva aktív módon edzi meg a test izmainak 90%-át.
A tréning előtt az edzeni vágyó egy pamut aláöltözetet vesz fel, majd egy olyan speciális ruhát adunk rá, melyben a nagyobb izomcsoportok területeire egy-egy elektróda van elhelyezve. Ezek a benedvesített elektródák segítenek a nagyobb és intenzívebb izom összehúzódás elérésében. Az edzés mindössze 20 percig tart. Ez alatt folyamatos az izomzat stimulálása és az aktív gyakorlatok végrehajtása. Az edzés alatt egyszerű gyakorlatokat kell végezni, így növelve az edzés hatékonyságát.
A módszer teljesen biztonságos, több éven keresztül fejlesztették Németországban. Lényege, hogy az izom összehúzódást nem súlyok emelésével érjük el, hanem az EMS technológiát használva, mely közvetlenül az izmot dolgoztatja. Így elkerülhetjük az ízületek és inak sérülését, mivel a mozgás során azok nem kapnak terhelést.Heti 2×20 perc a csodás alakért

Az EMS gépen minden egyes elektródát külön-külön szabályozható. Ezáltal minden egyes izomcsoportra beállítható a megfelelő terhelés, ami lehetővé teszi az izomcsoportok célzott stimulálását.

A HATÉKONY EDZÉS

átalakítja a test kalóriafelhasználását, így hatásos eszköze a fogyásnak és a zsír csökkentésének.

VISZLÁT CELLULITIS!!

az izmok, kötőszövetek vérkeringése javul, ezáltal a bőre feszesebb, tónusosabb lesz…

SEGÍTSÉG MINDENHOL

A test „gyengébb pontjait” is tudjuk erősíteni.
A testtartás is javulásnak indul, mivel az EMS a mélyebb izmokra is hat.
Hát izmai is megerősödnek, amely a hátproblémák enyhülését jelenti.
Az izomerősítés a csontokat is erősebbé teszi.