ANGOL KALAUZ FOGLALKOZÁSOK


MI EZ A MÓDSZER?

Az Angol Kalauz módszer segítségével játékosan, élményekkel gazdagodva, mozgások, bábozás segítségével vezethetjük be a gyerekeket az angol nyelv világába. Hiszek benne, hogy a korai jó élmények és a gátlások nélküli angol játék segíti a gyerekeket, hogy később is sikeresek legyenek az angol nyelvben.

Lelkes babaangolos csapatommal (0-3 éves korosztály) eredeti angol mondókákat, ujj játékokat, lovagoltatókat, csiklandozókat tanulunk. A gyermekek szókincsét játékos módon, mozgással kísért tevékenységek és dalok segítségével bővítjük. Az órák célja a szülőknek segítséget, mintát nyújtani, hogyan vezethetik be mindennapjaikba az angol játéktevékenységet. Rengeteg játékot, labdát, ejtőernyőt, buborékfújót, bábokat, plüssöket használok, hogy ezzel is élvezetesebbé és emlékezetesebbé tegyem az angol foglalkozásokat.


Az ovisangol foglalkozás 3-6 éves gyermekek számára szól.

A foglalkozás jellemzői:

A rengeteg mozgás és mese, a felhőtlen kacagás,

az önfeledt szórakozás és természetesen a hatékony tanulás

Olyan játékokat is alkalmazok a foglalkozás során,

amelyek elősegítik a gyermekek csapatjátékos és kapcsolatépítő készségeinek fejlődését, mozgáskoordinációjukat fejlesztik.

További információkat személyes oldalamon:
https://www.facebook.com/angolfoglalkozasok, vagy az Angol Kalauz módszer hivatalos weboldalán találhattok: https://angolkalauz.hu. Itt rengeteg hasznos tanács, játékötlet, ingyenesen letölthető tananyag vár.

Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt zenés, vidám foglalkozásaimra!

Hajdu Anita,
  Angol Kalauz babaangol és ovisangol foglalkozásvezető, angoltanár