BEMUTATKOZÁS


SIPOS IVIDŐ

Kangatréner, Babahordozási tanácsadó, PreKanga oktató, KangaMom tréner, BOSU és BOSU Kids edző, Core Power tréner, X BODY oktató

ÓRÁIM

PREKANGAKANGA TRAINING

KANGA MOM TRAININGBOSU

CORE POWERX BODYRÓLAM


Sipos Ividő vagyok, 2 gyermekes édesanya, cégvezető, a Kanga Land megálmodója és vezetője. Budapesten végeztem kommunikáció-marketing szakon, mint elektronikus sajtó szakirányos kommunikátor.

Dolgoztam televíziónál, rádiónál; de az élet úgy hozta, hogy Pápán telepedtünk le a párommal. 4 év nagyvárosi életből belecsöppentem egy kisvárosi, nyugalmas közegbe, ahol magányosnak éreztem magam és ez az érzés tovább fokozódott, amikor 2013-ban megszületett a kislányom. Kisváros lévén nem találtam olyan mozgásformát, kikapcsolódási lehetőséget, amelyet a gyermekemmel együtt űzhettem volna.

Egy nap a Facebook feldobta nekem a hírfolyamban a KANGATRAINING-et, mint mozgásformát, ahonnan a babám sem hiányozhat. A legközelebbi helyszín Veszprémben volt, amely 50 kilométeres autóútra van Pápától. Dorkával minden héten megtettünk az oda-vissza utat, hogy Kangázhassunk. Később, úgy döntöttem, hogy Én is szeretnék ehhez a boldog, összetartó családhoz/ csapathoz tartozni és elvégeztem a Trénerképzést.

2016-ban született meg a kisfiam és vele kezdtem el, itt Pápán és a közeli Celldömölkön a Kangatraining edzéseket. Egy fantasztikus mozgásforma, csodálatos anyukákkal és életvidám, göndör kacajú babákkal. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy Kangatréner lettem. Mindeközben elvégeztem Budapesten a Hordozóház szervezésében a Babahordozási tanácsadó képzést, hogy megfelelő segítséget tudjak nyújtani azon anyukáknak, akik szeretnének megismerkedni az anatómiailag helyes babahordozással és a megfelelő hordozóeszközökkel.

Először bérelt helyen tartottam a Kangatraining foglalkozásokat, majd a következő cél az volt, hogy egy olyan közösségi központot alakítsak ki, ahol különböző élethelyzetben lévő anyukák megtalálják a számukra legmegfelelőbb mozgásformát mind a maguk mind pedig a gyermekük számára. Így jött létre 2016-ban a Kanga Land sport- és szabadidős központ.

Már nemcsak a Kangatraining, mint szülés utáni regenerációs torna lett a fő profilja a teremnek, hanem hogy egy gyermek megfoganásától kezdve végigkísérjük az Anyukákat ezen a csodás, ámde rögös úton.

Elvégeztem a PreKanga képzést, amely a várandós Anyukákra fókuszál; ennek a következő fázisa a Kangatraining, amikor a gyermekünket már a kezükbe tarthatjuk és vele együtt tornászunk, de nem egy megszokott módon, hanem babahordozóban alszik a hátunkon, miközben mi tornászunk. Az Anyukák nagy része kimerült, mert a gyermeke nem alszik éjjel, egy megfelelő babahordozó kiválasztásával segíteni tudok Nekik, hogy könnyebben átvészeljék a nappalokat és az éjszakákat.

Ha a gyermek már elmúlt 1 éves az Anyukák tovább folytathatják a mozgásbeli fejlődésüket a KangaMomTraininggel, amely egy intenzívebb alakformáló óra, de még itt is figyelembe veszem a szülés utáni problémákat. Eközben az Anyukák válogathatnak a különböző gyermekfoglalkozások közül, mint például a Kerekítő és a Babaangol.

Ahogy nő a gyermek részt tud venni Kölyökfitness – majd BOSU KIDS órákon, beiratkozhat a Balett Iskolánkba vagy Nálunk tarthatják a gyermek születésnapi zsúrját. Ahogy a gyerek nő, úgy Anya is fejlődik a BOSU alakformáló, Core Power köredzés, X BODY órákon…vagy éppen újra babát vár és kezdődik előről a körforgás.

Nálunk az Anyukák és a Gyermekek nem csak tornaórára járnak, hanem egy igazi közösségbe, ahol igaz barátokat szereznek. A Kanga Land egy olyan hely, ahol megoszthatjuk egymással az örömünket, bánatunkat, nehézségeinket; ahol egymást erősítjük, felvidítjuk és megnevettetjük.

Sikerült egy olyan otthonos légkört kialakítani, ahova HAZAÉRKEZÜNK.

Igyekszünk a csapatommal minél szélesebb spektrumon mozogni, hogy mindenki megtalálja a saját mozgásformáját, mint például Viki, aki fantasztikus jógaoktató; Zsuzsa, aki fit ball labdás órákat tart, Eszter pedig Streching-gel (nyújtás) színesíti a Kanga Land palettáját.

A továbbiakban ÉN, személy szerint folyamatosan képzem magam, hogy minél szélesebb körű ismeretet tudhassak magaménak és ezt a tudást másoknak is átadhassam a mozgás megszerettetésével.

Baráti öleléssel:
Sipos IvidőCÉGINFORMÁCIÓ


A KANGA LAND

üzemeltetője a

BEST QUALITY SERVICE KFT.

http://www.bestqualitys.hu/

székhelye: 8542 Vaszar, Kossuth utca 33.

adószáma: 24185510-2-19

cégjegyzékszáma: 19 09 515903

Cég tulajdonosa: Sipos Ividő Anna

Kanga Land megalkotója és vezetője: Sipos Ividő Anna