BOSU “HATODIK-ÉRZÉK“ TRÉNINGEK


A BOSU eszközön a legegyszerűbb feladat is igazi kihívás!

A Bosu egy speciális, egyedülálló sporteszköz, mely instabil közeget hoz létre edzés közben.
Speciális, egyedülálló sporteszköz, mely instabil közeget hoz létre edzés közben. Ez azért előnyös, mert így nem csak egy-egy izomcsoport dolgozik izoláltan, mint a hagyományos edzés esetében, hanem aktivizálódik az összes izmunk, sőt, még az idegrendszerünk is, hiszen meg kell őriznünk az egyensúlyunkat!

Jó hangulatú edzésforma, ahol a gyermeked is szívesen látott vendég, mini játszóház várja Őket.
Az edzés végén úgy érzed, minden izmodat megmozgattad. Azt veszed észre, hogy nem fáj a hátad és az ízületeid, ami annak köszönhető, hogy a mély Core izmaid is megerősödnek! Megerősíted az ízületeidet körülvevő izmokat is, így elkerülhető a boka és a térd fájdalma, minimálisra csökkenthető az ilyen jellegű sérülések esélye.

Az edzés során fejleszted az egyensúlyérzékedet és a mozgás-koordinációdat. Szellemi teljesítményed is látványosan javulni fog, hiszen az instabil közegben végzett edzés hatására az idegrendszer is kiemelkedően fejlődik.BOSU ALAKFORMÁLÓ EDZÉS

“Hatodik érzék“-tréning, nemtől, kortól függetlenül mindenkinek! A BOSU eszközön végzett gyakorlatok változatos testmozgást hoznak, a core izmok aktivizálásával pedig gyorsan és hatékonyan segítik az alakformálást!

RÉSZLETEK


BOSU KIDS ISI/OVI

Motoros képességek fejlesztése, koordináció, izomzat megerősítése, lúdtalp megelőzése és kezelése. Három korcsoport az alapvető mozgásformák tökéletesítésére, 14 éves korig!

RÉSZLETEK