CORE POWER


MI IS AZ A CORE POWER?

A Core Power Magyarországon kevéssé ismert, köredzés jellegű óratípus, amelynek során számos különböző eszköz segítségével egy óra alatt átmozgathatod nem csak a felszíni, de központi mag izomzatodat is. A program a minden mozgás alapját jelentő stabilitás, egyensúly fejlesztését ötvözi az erőnléti és állóképesség javító edzésekkel, az izomzat mellett pedig az idegpályákat is stimulálja. Így lesz a Core Power valódi testi és szellemi felfrissülés számodra!

MIÉRT VÁLASSZAM A CORE POWER EDZÉSMÓDSZERT?

Kezdőktől az élsportolókig mindenki talál benne kihívást: új gyakorlatok és új eszközök kipróbálásával minden alkalom máshogy mozgat meg. Nem csak a felszíni nagy izmokat, hanem még akár az idegrendszered és az agyi idegpályákat is fejlesztheted. Itt biztos nem fogsz unatkozni, mindig új gyakorlatok, új eszközök várnak rád.


VITALITY

Egészség program kezdőknek, idősebb korosztálynak és túlsúllyal küzdőknek.

GYORS TANULÁS

Könnyen elsajátítható mozgásanyag, amely így garantált sikerélményt okoz.

LÁTHATÓ EREDMÉNYEK

Magad döntöd el, adott idő alatt mennyi ismétlésszámot tudsz kivitelezni. Nem a mennyiség az elsődleges szempont, hanem a minőség – az eredmények nem maradnak el.

ISMÉTLÉSEK

Minden feladatsort több héten keresztül ismétlünk, ez lehetővé teszi a fejlődést. Nem kell minden alkalommal új feladatokat megtanulni.

FEJLŐDÉS

Az ismétlő edzések következtében hétről hétre növelni tudjuk az ismétlésszámot, így a teljesítmény is látványosan javul!

EGYÉNRE SZABHATÓ

Regressziós és progressziós lehetőségekkel remekül személyre szabható feladatsorokkal dolgozunk, így mindent megteszünk, hogy a legtöbbet hozd ki magadból! A program remek alapozás további kihívások teljesítéséhez.Fittség és szórakozás

A Core Power Fit & Fun a leghatékonyabb edzésmódszer a mindennapokban!

MOZGÁS A HÉTKÖZNAPOKRA

Ha a napi munka mellett szeretnél időt szakítani a mozgásra, itt a helyed! Nem csak fitt leszel, hanem ügyesebb is.

VÁLTOZATOS FELADATOK

Új, modern, izgalmas, mégis egyszerűen használható eszközök várnak rád, amelyek a hagyományos szereknél hatékonyabban aktivizálják tested teljes izomzatát.

KINEK AJÁNLOM?

Rendszeresen sportolóknak, kiegészítő mozgást keresőknek.

PRIMALKONDICIONÁLÓ EDZÉS

Többre vágysz? A határaidat feszegeted? A Core Power Primalkondicionáló edzéssel elérheted!

ALAKFORMÁLÁS

Fokozott kalóriaégetés, felgyorsuló anyagcsere, mérhető változások 72 órával az edzés után is!

INTENZITÁS

A Core Power Primalkondicionáló edzés nagy intenzitású, kondicionáló mozgásforma a maximális sportteljesítményért.

HATÁSA

Optimalizálja az egyes mozdulatok hatékonyságát, növeli a kitartást, serkenti az anyagcserét, fejleszti a motoros képességeket. Az edzések hatékonysága hétről-hétre mérhető.

KINEK AJÁNLOM?

Rendszeresen sportolóknak, kiegészítő mozgást, kihívást keresőknek, élsportolóknak.

SPORTOLÓKNAK

Ha szeretnél jobb lenni a saját sportágadban, heti 2-3 köredzés segítségével optimalizálhatod mozgásod hatékonyságát és ezáltal a sportteljesítményed! Az alapképességek (futás, ugrás, dobás, ütés) fejlesztésével, és core-stabilitás növelésével végezzük a fejlesztést.